Peiliai

Geras, tvirtas ir ilgaamžis peilis yra nepamainomas visur – buityje, iškyloje, užsiimant mėgstama veikla.

Anot kulinarijos ekspertų, peilis – tai pagrindinis virtuvės įrankis, kuris nulemia kiekvieno patiekalo sėkmę ir netgi skonį. išsiskiria savo puikiu dizainu ir itin aštriais ašmenimis.

Peiliai ir jų priedai internetu pigiau . Pirkėjams garantuojame patrauklias kainas, saugų pirkimą ir greitą pristatymą.

Peilių priežiūra

Peilius valykite iš karto po naudojimo, nes vaisių ar daržovių sultys, esančios maisto produktuose, gali veikti kaip rūgštis, dėl to gali atsirasti dėmės. Dėmes nuo peilių galima pašalinti įprastu valikliu, skirtu metalui. Peilius ir žirkles po naudojimo nedelsiant nuplaukite rankomis po šiltu tekančiu vandeniu, jeigu reikia su švelniu plovikliu.  Galima plauti tik rankomis, nes plovikliai, kurie dedami į indaplovę, gali pažeisti ir atšipinti peilius.  Peilių nemeskite ir nemerkite jų į vandenį, nes galite nepamatyti, kaip saugiai išimti. Taip išvengsite susižalojimų. Po to, kai peilius nuplausite, minkšta šluoste nusausinkite peilius neaštriu peilio kraštu nuo rankenos link smaigalio. Jokiu būdu nelieskite rankomis peilio pjovimo krašto (ašmenų) ir netikrinkite peilio aštrumo. Siekdami išvengti susižalojimų, nepalikite peilio ant karšto paviršiaus ir kitų karščio šaltinių. Nepjaustykite peiliais kaulų (šis reikalavimas netaikomas specialiam peiliui kaulams). Dėl higienos, po naudojimo itin kruopščiai išvalykite žirkles.